InfoUnit

Ai auzit că? Departamentul Informațional al inițiativei civice “Moldova pentru Pace” nu are încredere în zvonuri. Noi suntem cei care monitorizăm și moderăm activitatea primului și celui mai mare grup de ajutor destinat refugiaților ucraineni în Moldova – Ajutor Ucraineni in Moldova,  creat imediat după declanșarea războiului în Ucraina. 

Zilnic, răspundem la cererile de ajutor primite online și publicăm informații actuale și veridice despre ajutorul disponibil pentru refugiații din Moldova.

De asemenea, oferim informații online refugiaților și în alte rețele sociale precum Telegram, Viber. 

În cazul în care aveți nevoie ca un număr cât mai mare de refugiați să afle despre asistența acordată de Dvs. sau organizația Dvs., vă susținem cu încredere și suntem dispuși să publicăm anunțurile Dvs. 

Pentru aceasta vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: infounit@moldovapentrupace.md.

Facem parte din diferite grupuri de lucru și colaborăm cu mai multe organizații de asistență umanitară pentru a identifica cele mai eficiente căi de a ajunge la refugiații din Moldova. Echipa noastră a reușit să construiască o legătură trainică cu comunitatea de refugiați, ei au încredere în noi și împărtășesc cu noi părerile sale despre ajutorul din Moldova.

 

În cazul în care doriți să donați haine și alte lucruri pentru gospodărie, o puteți face accesând site-ul nostru- dopomoha.md, sau vă așteptăm la depozitul nostru de la “Moldova-film”, care activează și oferă ajutor de la sfârșitul lui februarie 2022.

E-mail pentru contact: infounit@moldovapentrupace.md